19:00

Referat: Teknologkårens IF LTH - AIF Barrikaden

Nedanstående bygger på andrahandsrapporter eftersom jag inte var närvarande.

Startelva (4-2-1-3): Filip – Victor L, Anton I E, Ghafur, JT – Abbe, David K – Martin – Oskar, Siseko, Kaim

I andra halvlek gick vi över till traditionellt 4-4-2 med oförändrad backlinje, ett mittfält med från höger Siseko, Martin, David K och Abbe

Avbytare var Farhad som spelade hela andra halvlek och Henke som spelade sista 25, båda som anfallare.

Motståndet var precis så bra som man kunde befara med tanke på att de inte tappat en enda poäng. Gissningsvis är inte truppen jättebred vilket gör att de spelar med ungefär samma lag i båda serierna vilket förstås räcker bra mycket längre i B-lagsserien. Det som tyder på det är att lika bra som det går i B-lagsserien lika dåligt går det för A-laget som ligger sist och inte vunnit en enda match.

Så pass bred är den tydligen dock att de var 16 man som de gick runt på medan vi för dagen efter ett par missförstånd bara hade två avbytare, en skillnad som märktes tydligt. Vi inledde bra första halvtimmen och tog också ledningen redan i den 5:e min genom Siseko som gjorde en välavvägd lobb över målvakten efter en långboll från JT.

När de efter denna första halvtimme satte in 5 nya friska spelare fick de omedelbart utdelning genom en kvittering. Vi mattades nu ordentligt och de dominerade totalt och det absolut sista som hände innan paus var att de också fick in ett ledningsmål .

Vi kom igen rätt bra efter pausvilan och jämnade ut spelet. Dock utökade Tekno till 3-1 redan i den 51:a min. I mitten av halvleken föll så tre mål inom loppet av bara fyra minuter. I den 67:e min reducerade vi när Martin slog en crossboll till Siseko som slog ett inlägg där Farhad höll sig framme och slog in bollen. Tre minuter senare utökade Tekno till 4-2 och en minut efter det reducerade vi på nytt genom Victor L på något som väl bör betecknas som ett långskottsinlägg som seglade in eftersom det slogs från egen planhalva.

Vi lyckades sedan etablera ett visst tryck och skapa ett par chanser till 4-4 men istället spikade de slutresultatet 5-3 i den 88:e min.